2011. április 24., vasárnap

:)

Sonja szülinapja volt, de én kapok meglepit!


Szerintem csodaszép! Köszönöm Varga Melindának a rajzot!!! ♥

2011. április 22., péntek

Boldog születésnapot Sonja!



Hát igen, felnőtt...


Április 20.-án töltöttük az első életévünket! :)



Egy igazán Sonjás napot tervezetem. Korán keltünk, hogy egy kicsit kirándulhassunk a legjobb barátainkkal, amit Sonja nagyon élvezett, hisz imádja Hubát és Botondot. Volt fácán kergetés is természetesen. Ezután buszra ültünk és irány Eger, ahol kutyakozmetikába mentünk. Ezután mivel nagyon ügyesen viselkedett, na meg persze amúgy is...kapott egy nagy füstölt csontot. Felavattuk új játékainkat, sétáltunk egy kicsit az új ház körül és lementünk a patakhoz.



Hazafelé már nagyon fáradt volt. :)





Itthon pedig egy nagy torta várta az én jegesmacimat.:)

2011. április 13., szerda

Tanoncok képzése

Ma hirtelen felindulásból kitaláltuk Nikivel, hogy a szerda a fiataloké lesz és képezni járunk majd a tanoncokkal. Ma engedelmes volt : lábmellett haladás, pórázzal és anélkül illetve a helybenmaradás fektetve és ülve. Az időjárás nem kedvezett azonban nekünk, olyan szélfújás volt a hegytetőn, hogy majdnem elfújt minket. Nem voltam ma megelégedve Sonjával, eléggé szétesett nem volt stabil a helybenmaradása, pedig ezek már nagyon szépen mentek. Talán a 3 nap nélkülem ezt eredményezte. Kamasz, új helyen voltunk, a szél zavarta és engem is nagyon,tehát az én rezgéseim sem voltak a legjobbak...szóval gyakorlás, gyakorlás és minden jó lesz ismét. Most újra belendültem és keményen ráállok a rendszeres képzésre, ugyanis új célunk 2012 tavaszára, hogy megpróbáljuk a vizsgát.
Botond nagyon jól halad, olyan büszke vagyok rájuk és nekem is sokkal könnyebb a képzés így. Észrevesszük, felismerjük ha hibázott a másik és bármikor megtudjuk ezt egymással beszélni, nagyon boldog vagyok, hogy egymásra találtunk! ;)

2011. április 12., kedd

Az állat asszisztált terápia jövője Magyarországon

Megjelent egy cikk a Kutya szövetség április számában a kutyás terápiáról. A korábbi februári hírek voltak az előzményei a cikk megjelentének, miszerint megszűnhet egy városban a kutyás terápia. A cikk írásakor minket is felkerestek így pár információt és képet mi biztosítottunk...