2010. június 30., szerda

Hétvége

A hétvége igencsak mozgalmasra sikerült.

Juli és Neli az egyesületünkből nálunk töltötte a hétvégét.
A szombati napon ellátogattunk az örökbefogadó napra, ahol azért lettünk meghívva, mert Fanni az egri menhelyről való. Bemutattam családba kerülését és a terápiás tanonccá válását.
Nagy meglepetésünkre Julival, kutyáink szépségverseny dobogósak lettek.
(Azért titkon nagyon reméltük:)))
Neli 2. Fanncsa pedig 3.

Fannival nagyon meg voltam elégedve azon a napon, korábban gondok voltak az apporttal, kicsit hisztizett előtte, de ott bármit kértem szépen megcsinált (mint aki megérezte, hogy helyzet van és nem szabad szórakozni)! Találkoztunk egy mozgássérült csoporttal is, ahol beszélhettünk kicsit egyesületi munkánkról és kutyáink is tették a dolgukat ami szintén nagy örömet okozott mind a kettőnknek.

Vasárnap Szilvásváradra látogattunk el ami szintén nagyon jól sikerült, a kutyák nagyon jól érezték magukat! Büszke vagyok Sonjára is hiszen ő csak a cica társaságában volt itthon és semmi rosszat nem csinált jó kutya volt. Jól viselkedett Nelivel is nem mutatott semmilyen félelmet vagy agressziót az új kutyával szemben folyton csak játszani hívta. Egyszer mászott rá Nelire, amit mint utóbb kiderült Neli nem tolerál semmilyen kutyától, ekkor odacsípett Sonjának aki tudomásul vette és odébb ment. Összességében nagyon jól éreztem magam a két nap alatt a kutyák is jól viselkedtek és köszönöm Julinak, hogy eljött és kimozdultunk az ebekkel!

2010. június 25., péntek

Az első bejegyzés:)

Hát ez is eljött, hogy én blogot írok, de igen, hisz van értelme!!!
Ami nem más, mint, hogy egy fantasztikus angol szetter kölyök gazdija lehetek.
Részletek később...